نکات جالب و خواندنی آشپزی
نکات جالب و خواندنی برای بینظیر شدن دست پختتان
برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی یک ساعت مانده به سرو داخل آن رب انار بریزید
روی همه قسمت های گوشت مخلوطی از سرکه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند، سپس بپزید.
• برای اینکه پنیر پیتزایتان خوب کش بیاید قبل از اینکه پیتزا را داخل فر بگذارید روی آن آب اسپری کنید.
• برای خوشمزه تر شدن کتلت داخل مواد آن زیره و پودر آویشن بریزید.
• برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی یک ساعت مانده به سرو داخل آن رب انار بریزید.
• برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبد و خوشرنگ شود داخل آب آن کمی زردچوبه اضافه کنید.
• برای اینکه برنج به ته دیگ نانی قابلمه مان نچسبد روی نان را باید کمی خیس کرد.
بعد داخل هر خورشی که پختید نصف قاشق غذاخوری یا حتی یک قاشق غذاخوری بریزید.
دوم: اصلا و ابدا روی طعم آن تاثیری ندارد.
سوم: موهایتان پر پشت می شود و تمام ویتامین های گروه ب هر روز به بدنتان می رسد.